باید ها و نباید های اولین آشنایی برای عروس و داماد

پس از اینکه زن و مرد تصمیم می‌گیرند تا بیشتر با هم آشنا شوند، اولین قرار عاشقانه‌شان ممکن است با استرس و هیجان زیادی همراه باشد. هر دو طرف دوست دارند بهترین لباس‌های خود را بپوشند، گران‌ترین عطرشان را بزنند و سعی می‌کنند برای یک گفت‌وگوی شاد و هیجان‌انگیز روحیه بسیار خوبی داشته باشند.

اما برخی بایدها و نبایدها هست که باید برای اولین قرار عاشقانه بدانید و آنها را را رعایت کنید. برای آشنایی با این موارد در ادامه  با سوریتو همراه باشید.

1-خودتان باشید

به هیچ عنوان خوب نیست خودتان را کسی نشان دهید که نیستید! هیچ دلیلی ندارد که خود واقعی‌تان را پنهان کرده و در قالب فردی دیگر خودنمایی کنید. بهترین و صحیح‌ترین کاری که می‌توانید در اولین قرار عاشقانه انجام دهید این است که «خودتان باشید». اجازه دهید طرف مقابل آن چیزی را ببیند که واقعا هستید، فیلم بازی نکنید، خود را فرهیخته‌تر، شادتر، مهربان‌تر، با ادب‌تر، توانمندتر و … از آنچه هستید نشان دهید زیرا عواقب ناخوشایندی برای خودتان بدنبال خواهد داشت.

وقتی فیلم بازی کنید، پس از مدتی دستتان رو می‌شود و طرف مقابلتان بدون معطلی شما را ترک خواهد کرد.این را به یاد داشته باشید که همه دروغ‌ها و تظاهرها خیلی زودتر از تصور شما خودشان را نشان خواهند داد. برای این منظور فقط کافیست «خودِ واقعی‌تان» را دوست داشته باشید، به شخصیت خود احترام بگذارید و به یاد داشته باشید که هیچ انسانی روی کره زمین کامل نیست و شما هم از این قاعده مستثنا نیستید. به نکات مثبت وجود خود بیندیشید و کار و زندگی و ظاهر خود را دوست داشته باشید.

2-دیر سر قرار حاضر نشوید

در اولین قرار سعی کنید دیر نرسید زیرا خاطره آن تا انتهای رابطه باقی خواهد ماند. دیر سر قرار حاضر شدن تبعات منفی زیادی دارد، ممکن است طرف مقابل تصور کند شما برای وقت دیگران احترام و ارزش قایل نیستید. یا شاید به غلط تصور کند انسان از خودراضی‌ای هستید و راحتی خود را به قول‌هایتان ترجیح می‌دهید.

این را به خاطر داشته باشید که دیر کردن، سوبرداشت‌های متعددی بدنبال خواهد داشت. بنابراین، سعی کنید برنامه خود را طوری تنظیم کنید که ۱۰ دقیقه پیش از ساعت قرار در محل موردنظر حاضر باشید.

باید نبایدهای آشنایی

3-هم‌صحبت خوبی باشید

اگر تصور می‌کنید هم‌صحبت چندان خوبی نیستید و نمی‌توانید مثلا شروع کننده یک مکالمه عالی باشید، توصیه می‌کنیم از قبل به این موضوع فکر کنید و لیستی از موضوعات مختلف تهیه کنید. مثلا در مورد علاقه‌مندی‌های خود در زندگی، خانواده، شغل یا مکان‌هایی که دوست دارید از آنها بازدید کنید.

هنگام معاشرت با فرد موردعلاقه‌تان یادتان باشد در خلال حرف‌هایش از او سوالاتی را بپرسید تا متوجه شود مشتاق حرف زدن هستید. همچنین وقتی خودتان حرف می‌زنید هم او را با سوال پرسیدن درگیر ماجرا کنید و بخواهید نظراتش را بیان کند. قدرت بیان خوب و ارتباط اجتماعی معقول از جمله ملزومات یک رابطه عاطفی موفق بشمار می‌روند.

4-موبایل خود را در جیب یا کیفتان بگذارید

وقتی برای اولین بار با فرد مورد علاقه‌تان قرار گذاشته‌اید نباید موبایلتان دم دست باشد. تلفن‌ها و پیام‌ها را بعد از قرارتان پاسخ دهید. موبایل را سایلنت کنید. حواستان باشد که باید در لحظه زندگی کنید و از حضور افرادی که کنارتان هستند باید استفاده ببرید نه افراد غایب.

در اولین قرار عاشقانه تان مراقب این اشتباهات باشید:

خود را بی‌خیال نشان دادن

این راهکار معمولاً به یکی از این دو دلیل استفاده می‌شود. اولین دلیل محافظت از نفستان است. در مورد قرارهای ملاقات عاشقانه، همه آدم‌ها به طریقی از طرد و رد شدن می‌ترسند. وقتی تظاهر می‌کنید خیلی درگیر نیستید باعث می‌شود احساس امنیت کنید اما ممکن است از نظر طرف مقابل کناره ‌گیر و بی‌خیال بیایید و همین او را دلسرد می‌کند. ایجاد تعادل بین نشان دادن علاقه و حفظ آرامش بهترین راهکار است. یک دلیل دیگر که باعث می‌شود افراد ملاقات را به بازی بگیرند، به دست آوردن چیزی است که می‌خواهید، چیزی که اگر مستقیم آن را عنوان کنید به دست نمی‌آورید. مثلاً، اینکه به یک نفر بگویید عاشقش هستید تا با شما آشنا شود و بعد دیگر به او حتی یک تلفن هم نزنید. این نوع سرکار گذاشتن کاملاً غیرقابل ‌قبول است و موجب یک رابطه سالم نمی‌شود. اشکالی ندارد که بهترین شکل و شخصیت خودتان را به طرف مقابل نشان دهید و کمی محتاط باشید اما باید جرات داشته باشید و خود واقعیتان را به طرف مقابل نشان دهید.

حرف زدن زیاد از حد از روابط قبلی

با اینکه این قبیل اطلاعات در یک نقطه از رابطه بالاخره رد و بدل می‌شوند اما نباید در اولین مراحل رابطه با جزئیات کامل درمورد آنها بحث شود. شما می‌خواهید طرف مقابلتان را بیشتر بشناسید و این برای هر دوی شما یک شانس برای شروع دوباره است. به دنبال کشیدن خاطرات گذشته و وارد کردن آن به رابطه جدیدتان اصلاً کار درستی نیست. اگر خاطراتی از روابط گذشته دارید، بهتر است قبل از انیکه یک رابطه جدید را شروع کنید، نزد مشاور بروید و مشکلتان را حل کنید، حداقل تاحدی که به واکنش‌ها و قضاوت‌های شما در رابطه جدید تاثیر منفی نگذارد.

درگیر شدن به جزئیات

این یکی از متداول‌ ترین اشتباهات آنهایی است که همیشه نگران هستند. نگرانی می‌تواند یک عادت عمومی باشد اما اینجا منظور نگرانی درمورد رابطه است: نگرانی از اینکه طرفتان چه گفت، نگرانی از اینکه منظورش چه بود، نگرانی از اینکه شما چه واکنشی به آن داشتید، نگرانی از اینکه اگر رابطه ‌تان خوب پیش نرود، نگرانی از اینکه اگر خوب پیش برود چه، اینکه والدینتان چه واکنشی خواهند داشت و ….اضطراب اعصابتان را خرد خواهد کرد و باعث می‌شود آنطور که باید جذب طرف مقابل نشوید.  سعی کنید اعتماد به ‌نفس داشته و مطمئن باشید که اگر قرار باشد آن رابطه خوب پیش برود، می‌رنید.ود.

خودداری از صمیمیت

در قدیم خانم‌ها از ترس تعهد زود صمیمی می‌شدند اما جامعه امروز الزامات و انتظارات زیادتری دارد که باعث می‌شود تصمیمگیری درمورد اینکه کسی به دردمان می‌خورد یا نه سخت شود. نمی‌توانیم یکجا بند شویم و مدام دنبال فرد بهتر هستیم. ترس از آسیب دیدن، خیانت دیدن یا طرد شدن هم به همان میزان بالا می‌رود به همین دلیل تا رابطه کمی روی غلطک می‌افتد سریع صحنه را ترک می‌کنیم. اگر ترس از تعهد یک مانع است، بهتر است کمی روی عاداتتان کار کنید تا روابطتان.

در آخر

این اولین قرار شماست و همیشه در ذهن شما باقی خواهد ماند بنابراین بهتر است به اندازه کافی از آن لذت ببرید و سعی کنید راحت باشید. بگذارید خاطره خوبی از اولین قرار در ذهن شما باقی بماند، پس با استرس‌های زیادی و اضطراب این خاطره را خراب نکنید. دانستنیهای ازدواج و مشاوره ازدواج می تواند شما را به خوبی در این زمینه راهنمایی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا