مزوتراپی چیست؟ همه چیز در مورد هزینه، مزایا و عوارض مزوتراپی 💫​🧔🏻‍♀️​👩🏻​

عوامل مختلفی مانند آلودگی هوا، استفاده از شوینده‌های نامناسب، افزایش سن، وراثت، قرارگیری در معرض اشعه‌های مضر آفتاب و… می‌تواند سبب آسیب دیدن پوست و مو شده و برای فرد عواملی مانند ریزش مو و افزایش چین و چروک‌های پوست را به همراه داشته باشد. طی تحقیقات به عمل آمده متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر مواد مورد نیاز پوست و مو فراهم شود، می‌توان روند ریزش مو و ایجاد چین و چروک‌ها را کند کرد. از جمله روش‌های درمانی که می‌تواند در رساندن این مواد مغذی به پوست و مو مورد استفاده قرار گیرد، مزوتراپی است.

در این مقاله قصد داریم با فرآیند مزوتراپی آشنا شده و فواید و عوارض آن را مورد بررسی قرار دهیم. با خواندن این قاله بی‌شک پی می‌برید که این فرایند نیاز شما را برآوره می‌کند یا خیر! بنابراین اگر به دنبال راهی برای افزایش رشد مو هستید، با ما همراه باشید.


بهترین آرایشگاه اطراف من

مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی مو و صورت

مزوتراپی mesotherapy یک فرآیند پزشکی غیر تهاجمی بوده که از طریق آن آنزیم‌ها، هورمون‌ها، عصاره‌های گیاهی، ویتامین‌ها و دیگر مواد مورد نیاز پوست و مو به لایه‌ مزودرم پوست تزریق شده و با تولید کلاژن و تامین مواد معدنی مورد نیاز مو به جوان‌سازی و سفت شدن پوست و همچنین جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.

علت نامگذاری این فرآیند آن است که اصطلاح مزو به معنای میانه بوده و در روش درمانی مزوتراپی سوزن‌های ریز مواد تزریقی را به لایه‌ میانی پوست که مزودرم نامیده می‌شود، تزریق می‌کنند. تزریق‌هایی که در طی مزوتراپی انجام می‌شود، متناسب با مشکل افراد دارای عمق‌های مختلفی می‌باشند. به عبارت دیگر هر چه شدت چین و چروک‌ها بیشتر یا محدوده ریزش مو وسیع‌تر باشد، عمق تزریق‌ها ممکن است تا 4 میلی‌متر نیز افزایش یافته و حجم مواد تزریقی نیز متناسب با نیاز تغییر می‌کند. مزوتراپی می‌تواند در کنار درمان‌های دارویی و غیردارویی انجام شود تا به این ترتیب نتایج حاصله دوچندان گردد.

کاربردهای مزوتراپی

mesotherapy فرآیندی بوده که می‌تواند برای موارد مختلف مورد استفاده قرار گیرد. از جمله کاربردهای مزوتراپی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سفت کردن پوست شل
  • پیشگیری از چین و چروک‌های پوستی و جوانسازی پوست
  • برطرف کردن التهاب و قرمزی پوست و روشن ساختن پوست
  • درمان آلوپسی (بیماری که سبب ریزش مو می‌شود)
  • کاهش سلولیت پوست
  • کاهش چربی در نواحی صورت، بازو، باسن، ران و معده
  • محو کردن خطوط پوست
  • از بین بردن غبغب
  • آبرسانی داخلی پوست
  • کاهش رنگدانه‌ها و برنزگی پوست
  • از بین بردن ترک‌های پوستی و علائم کشش پوست پس از کاهش وزن و بارداری
  • از بین بردن لایه‌های چربی زیر پوستی و کمک به کاهش وزن
  • افزایش انعطاف‌پذیری پوست
  • تقویت رشد مو و کنترل ریزش آن
  • افزایش درخشندگی پوست

در بین کاربردهای فوق بسیاری از افراد برای جوانسازی پوست و درمان ریزش مو به سراغ mesotherapy می‌روند. از این رو می‌توان پرطرفدارترین کاربرد mesotherapy را مزوتراپی صورت و مو دانست. در ادامه به بررسی انواع مزوتراپی صورت و مو پرداخته و فواید و عوارض آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مزوتراپی

مزوتراپی صورت

mesotherapy صورت جزو انواع مزوتراپی بوده که در آن با استفاده از سوزن‌های بسیار ظریف مواد مغذی به لایه میانی پوست تزریق شده و به این ترتیب چین و چروک‌ها و علائم پیری پوست بهبود می‌یابد. در mesotherapy صورت محلول‌های مولتی ویتامین و عصاره‌های گیاهی طبیعی تزریق شده به زیر پوست، می‌توانند سبب جوانسازی پوست گردد.

فرایند مزوتراپی صورت می‌تواند لکه‌ها و اسکارهای پوستی مانند لکه‌های قهوه‌ای حاصل از اشعه‌های خورشید، لکه‌های بارداری و جای جوش‌ها را کم رنگ کرده و به مرور زمان از بین ببرد. همچنین در این روش به واسطه‌ تحریک تولید کلاژن و الاستین، خطوط ریز و چین و چروک‌های صورت کاهش پیدا کرده و به این ترتیب پوست جوان‌تر می‌شود.


مقاله آیا فیشال صورت بهترین روش پاکسازی پوست است؟

عوارض مزوتراپی صورت

افرادی که از mesotherapy برای صورت خود استفاده می‌کنند، ممکن است پس از انجام این فرآیند با عوارضی مواجه شوند. از جمله عوارض جانبی مزوتراپی صورت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. ایجاد کبودی در نواحی تزریق که معمولا پس از یک هفته برطرف می‌شود.
  2. قرمزی و تورم خفیف در ناحیه‌ تزریق که معمولا پس از 24 ساعت برطرف می‌شود.
  3. احساس سوزش در نواحی تزریق به ویژه در هنگام تمیز کردن و شستن صورت
  4. ایجاد خارش و افزایش حساسیت پوست
  5. ایجاد گره‌های زیرجلدی مناقصه در ناحیه‌ تحت درمان
  6. ایجاد بثورات پوستی
  7. درد خفیف در ناحیه‌ تحت درمان

مزایای مزوتراپی صورت

mesotherapy پوست فواید گسترده‌ای داشته که از جمله این فواید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • برخورداری پوست از حجم بالایی از ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز که سبب افزایش طراوت و جوانی پوست صورت می‌شود.
  • برطرف کردن چین و چروک‌های پوستی و کند کردن روند پیری پوست
  • جایگزین مناسبی برای جراحی‌های پلاستیک تهاجمی رفع چین و چروک
  • دارای عملکرد چندگانه به صورت همزمان (رفع پیری پوست، افزایش درخشندگی پوست و تقویت پوست به صورت همزمان)
  • از بین بردن لکه‌های سنی، رنگدانه‌ها، ملاسما و جای آکنه و اسکار و در نتیجه درخشان ساختن پوست
  • هیدراته نگه داشتن پوست که سبب سفت و سالم ماندن پوست می‌شود.

مزوتراپی

مزوتراپی مو

mesotherapy مو روشی بوده که در طی آن الگوی رشد مو تحریک شده و به این ترتیب ریزش مو درمان گردد. در فرآیند مزوتراپی مو مواد معدنی مورد نیاز برای رشد مو از جمله پروتئین‌ها و ویتامین‌ها با استفاده از سوزن‌های بسیار کوچک به لایه میانی پوست کف سر تزریق شده و سبب تغذیه‌ فولیکول‌های مو و در نتیجه رشد موها می‌گردد.

موادی که در حین mesotherapy به پوست تزریق می‌شود، گردش خون در رگ‌های خونی پوست سر را افزایش داده که همین خون‌رسانی بهتر و تغذیه‌ فولیکول‌های مو به رشد مجدد موها کمک می‌کنند. در فرآیند مزوتراپی مو از موادی مانند روی، اسیدهای آمینه و ویتامین‌ها استفاده می‌گردد.

نحوه تزریق مزوتراپی مو

همانطور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد، در فرآیند مزوتراپی تزریق‌ها به لایه‌ مزو یعنی لایه میانی پوست انجام می‌شود. در طی مزوتراپی مو ترکیبات دارویی با استفاده از سوزن‌های استریل و آمپول‌هایی به زیر لایه‌ اپیدرم تزریق می‌شود که با توجه به محدوده‌ای که نیاز به درمان دارد زمان مزوتراپی می‌تواند بین 10 دقیقه تا 30 دقیقه متغیر باشد.

از جمله مواد درمانی که در حین مزوتراپی مو تزریق می‌شود، می‌توان به بیوکانین A و استیل تتراپپتاید 3 اشاره کرد. بیوکانین A ماده‌ای بوده که می‌تواند در افرادی که کچلی زنانه یا مردانه دارند، هورمون تستسترون را به DHT تبدیل کرده و به این ترتیب روند ریزش مو را کاهش دهد. ماده‌ استیل تتراپپتاید 3 نیز پروتئین‌های مرجع را تحریک کرده و به این ترتیب منجر به کاهش التهابات، کاهش ریزش مو و افزایش رشد مو می‌گردد. در نتیجه‌ تزریق این ماده فولیکول‌های مو بزرگتر شده و موها تقویت می‌شوند. تاثیر مزوتراپی مو پس از گذشت 5 جلسه به وضوح قابل مشاهده می‌باشد.


مقاله کراتین مو چیست؟ همه چیز درباره کراتینه کردن مو

عوارض مزوتراپی مو

مزوتراپی مو نیز مانند مزوتراپی صورت ممکن است با عوارضی همراه باشد که بسیاری از این عوارض با گذشت چند روز بهبود می‌یابند. از جمله عوارض احتمالی mesotherapy مو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • درد در ناحیه‌ تزریق
  • تورم در ناحیه‌ تزریق
  • کبودی و التهاب در ناحیه‌ تزریق
  • ایجاد عفونت در موارد نادر

فواید مزوتراپی مو

مزوتراپی مو فرآیندی بوده که فواید بسیار زیادی برای موی سر دارد. از جمله فواید این فرآیند می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • mesotherapy مو تقریبا بدون درد است.
  • درمان ریزش مو با استفاده از مزوتراپی ارزان‌تر از سایر روش‌هاست.
  • برای مزوتراپی مو نیازی به بیهوشی نیست.
  • بهبودی mesotherapy مو بسیار سریع است.
  • در طی مزوتراپی مو فولیکول‌ها تقویت شده و به مرحله‌ آناژن می‌رسند.
  • پس از mesotherapy موها محکم شده و جلوه‌ای درخشان و باطراوت پیدا می‌کنند.
  • پس از مزوتراپی مو، پوسته پوسته شدن‌های کف سر کاهش می‌یابد.
  • mesotherapy از تداخل دارویی کمتر و ریسک آلرژی کمتری نسبت به سایر روش‌ها برخوردار است.
  • مزوتراپی مو یک روش کم تهاجمی است.
  • انجام mesotherapy مو سبب رشد بیشتر موها و افزایش حجم مو می‌شود.

مزوتراپی

قیمت مزوتراپی

عوامل متعددی بر قیمت mesotherapy صورت و مو تاثیرگذار هستند، که از جمله این عوامل می‌توان به تعداد جلسات مورد نیاز، وخامت شرایط ناحیه‌ مورد درمان، نوع ماده‌ به کار رفته، مهارت و تخصص پزشک، وسعت ناحیه تحت درمان و… اشاره کرد. با توجه به این عوامل می‌توان هزینه‌ مزوتراپی صورت و مو را رقمی بین 1 میلیون 800 هزار تومان تا 2 میلیون و 500 هزار تومان برآورد کرد. همانطور که می‌دانید این مبلغ ممکن است به واسطه محل کلینیک شما و یا دستمزد پزشک متغییر باشد.


مقاله هر آنچه در مورد رنگ کردن مو باید دانست

خرید کوکتل مزوتراپی

موادی که در فرآیند mesotherapy از طریق سوزن‌ها به پوست تزریق می‌شوند تحت عنوان کوکتل مزوتراپی شناخته می‌شوند. کوکتل‌های مزوتراپی حاوی ترکیبات مورد نیاز پوست و مو مانند پپتیدها، آنتی‌اکسیدان‌ها، فاکتورهای رشد و عناصر مورد نیاز پوست و مو بوده که محیط را برای بهبود شرایط پوست و مو فراهم می‌کنند.

از جمله مواد موجود در کوکتل‌های مزوتراپی می‌توان به انواع داروها مانند اتساع‌دهنده‌های عروقی، بی‌حسی‌های موضعی، داروهای هورمونی، کلسی‌تونین، داروهای مغذی و ال-کارنیتین، انواع ویتامین‌ها مانند بیوتین، ویتامین C، ویتامین A و ویتامین B5 و همچنین انواع مواد معدنی مانند سدیم پیروات، گلیکولیک اسید، کافئین، مس، سلنیوم، فسفر و روی اشاره کرد. افرادی که قصد انجام مزوتراپی را دارند نیازی نیست که کوکتل مزوتراپی را خود تهیه کنند. بلکه این مواد متناسب با نوع درمان مورد نیاز بیمار، توسط کلینیک و پزشک متخصص انتخاب می‌شوند. کوکتل‌های محبوب mesotherapy مو، کوکتل هیرکر رویتاکر فرانسه و کوکتل هیر فیلر هستند. از جمله کوکتل‌های mesotherapy صورت باکیفیت نیز می‌توان کوکتل رویتاکر فرانسه 532، کوکتل رویتاکر فرانسه 715، کوکتل جالپرو و کوکتل پروفایلو را نام بود.

برای انجام مزوتراپی آماده‌اید؟

mesotherapy یکی از فرایندهای کم تهاجمی زیبایی بوده که می‌تواند برای درمان مشکلات پوست و مو مورد استفاده قرار گیرد. مزوتراپی با استفاده از سوزن‌های بسیار ریز و تزریق مواد مورد نیاز پوست و مو به لایه‌ زیرین اپیدرم یعنی مزودرم انجام شده و می‌تواند با تحریک تولید کلاژن و الاستین در رفع چین و چروک‌های پوست و همچنین با تحریک فولیکول‌های مو در رشد مو اثرگذار باشد. mesotherapy پوست و مو نیز مانند بسیاری از فرآیندهای زیبایی ممکن است علاوه بر فواید زیاد با عوارضی نیز همراه باشد.

شما تجربه انجام مزوتراپی را داشته‌اید؟ به نظرتان انجام چنین تزریقاتی برای کدام افراد مناسب‌تر است؟ از نگاه شما انجام این فرایند برای صورت موفق‌تر است یا مو؟ از تجربیات، نظرات و چالش‌های خود برای ما و سایر خوانندگان بنویسید و اگر این مقاله را دوست داشتید، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا